sobota, 4. december 2010

Padla prva klapa, ODRENi prihajajo!

Mojca, Jernej, Sara in Matic ter kaktus.
V soboto, 27. in v nedeljo, 28. novembra je potekalo snemanje prve in druge epizode serije "Odreni", ki nastaja pod okriljem Mladinskega centra Šentjur v sodelovanju z mladinsko skupino VIS.

Oddaje bodo po duši satire in parodije. Namenjene so mladim, ki prepogostokrat ostanejo tiho. Zadnje je posledica naše družbe, v kateri še vedno velja splošno prepričanje: "Medtem ko odrasli govorijo, bodi tiho." Takšni in podobni miselni vzorci pa namesto mladih intelektualcev, ustvarjajo mlade ljudi brez hrbtenice, ki bodo raje stali ob strani, medtem ko se veliki igrajo.

Igralci so dali vse od sebe.
Tako želimo ustvarjalci "Odrenih" mlade postaviti pred pomembno vprašanje: "V kakšni družbi in okolju živimo in kako ju lahko posameznik spremeni oziroma vpliva na izboljšanje le teh." Slednje bomo dosegli z veliko mero humorja.
Tako se v prvi in drugi oddaji osredotočamo na informativne oddaje, njihov vpliv,  način podajanja informacij in okoliščine nastanka.

Ekipa, ki ustvarja projekt je že dobro uigrana in poznana v Šentjurju. Sestavljajo jo Ana Zupanc, Jernej Varlec, Matic Tacer, Mojca Zupanc, Primož Pečar, Sara Zupanc, Tomaž Klajnšek, Vid Slana, Žiga Ocvirk in Alja Vrečko, ki skrbi za masko.
Prvo oddajo bo napovedal promocijski spot, ki bo ironično povzel današnje potrošništvo.
 Lučkar Žarko popravlja reflektorje.
Snemanje je potekalo v zabavnem in sproščenem ozračju.

Vabljeni k ogledu celotne fotogalerije s snemanja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar